Feestverhuurgroningen zoekt een enthousiaste collega!

Feestverhuurgroningen vraagt voor de periode eind april t/m eind september (4 weken zomervakantie vrij), een gemotiveerde en enthousiaste medewerker voor 24 -32 uur in de week, afhankelijk van de drukte. 
Feestverhuurgroningen is een bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met het verhuren van springkussens, zeskampspelen, opblaasattracties en party,- en feestartikelen.


Wij zoeken een flexibel persoon die niet te beroerd is om aan te pakken, geen 8 tot 5 mentaliteit heeft, bereid is om in de weekenden te werken, sociaal en klantvriendelijk is onder soms stressvolle omstandigheden en in het bezit is van het rijbewijs B.

Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het bezorgen, opbouwen en weer afbouwen en ophalen van de zware opblaasattracties. Daarnaast zal het werk bestaan uit het begeleiden van activiteiten, het op- en afbouwen van partytenten, het maken van ballonnendecoraties, het netjes houden van onze bedrijfslocatie en bedrijfsruimten, alsmede het schoonmaken en eventueel repareren van de verhuurartikelen. 

Wij bieden een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Dit in een klein team en met een passende loonvergoeding 

Lijkt het je leuk om ons team te versterken, zeer afwisselende werkzaamheden uit te voeren, en je vind het leuk om met mensen om te gaan? Vul dan hieronder je gegevens is en we nemen snel contact met je op.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* :
* :
* :
* :
* :
* :
* :