U kunt materialen op verschillende manieren bij ons huren. 


Keuze 1: Zelf afhalen bij feestverhuurgroningen
U komt de gehuurde materialen zelf bij ons afhalen en brengt de spullen na afloop zelf weer terug. De afhaler moet zich eventueel legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Wij verlangen in de regel een contante betaling.

Keuze 2: Feestverhuurgroningen brengt en haalt de materialen
Wij bezorgen de gehuurde materialen bij u en halen de materialen na afloop weer bij u op. U bouwt zelf op en af. Voor het bezorgen rekenen wij een basisvergoeding van € 10,-, voor het ophalen vragen wij ook €10,-.  Buiten de Groninger stadsgrenzen rekenen wij per gereden kilometer € 0,45 transportkosten.

Keuze 3: Feestverhuurgroningen helpt
Wij bezorgen de gehuurde materialen bij u en halen de materialen na afloop weer bij u op. Tevens helpen wij u bij het opbouwen en afbreken van de attractie(s). Dit doen we geheel kosteloos! Let op: dit betekent dat u zelf ook mee moet helpen! 

Keuze 4: Feestverhuurgroningen begeleidt
Wij bezorgen de gehuurde materialen, bouwen op en af en begeleiden de activiteit gedurende de dag. De kosten hiervoor gaat in overleg met de huurder.

Wat andere mensen zochten:

luchtkussen verhuur groningenabraham huren groningenattractie verhuur groningensarah huren groningensuikerspinmachine huren groningenkinderfeestje groningenpopcornmachine huren groningenzeskampspellen huren groningenspringkussen verhuur groningenranja bierkoe huren groningen